Zvolte písmeno: A | Á | B | C | Č | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | Š | T | Ú | V | W | Z
- Fireshow
Forma zábavy pro oslavy. Plivání ohně, polykání ohně, a tanec s ohněm, žonglování s ohněm, choreografie, doplňkové pyroefekty, využití všech dostupných žonglérských, choreografických a scénografických efektů a dovedností pro umocnění výsledného dojmu - Fixes
Druh nápojů. Patří k tzv. dlouhým nápojům, podává se v malých sklenicích s rovným sklem a bez stopky (typ tumbleru). Patří mezi nápoje s vyšším obsahem alkoholu, a proto je spíše vyhledávají muži. Mohou se pít i jako aperitiv. Jejich základní složení je cukr moučka, citrónová šťáva, alkohol a ovoce na zdobení. Podáváme je s míchací lžičkou a slámkou - Fizzy
Druh oblíbeného a známého míchaného nápoje. Význam slova pochází od anglického šumivý. Jsou osvěžující, míchají se v šejkru a nalévají do dlouhých rovných sklenic o obsahu 20 cl. Často se zdobí koktejlovou třešní nebo plátkem citrónu. - Flambování
Efektní ochucování pokrmu a příprava přímo před hostem. - Flips
Druh nápoje. Patří do skupiny tzv. krátkých nápojů. Pro odpolední i večerní příležitosti.Většinou se připravují ze žloutku, lihoviny a cukru. Jsou proto syté a výživné, je proto vhodné je nabízet při dlouhých obchodních jednáních. Flipy musíme míchat velice prudce, aby se žloutek dostatečně rozmíchal. Nápoj podáváme ve sklenici na šumivé víno (tzv. flétna) nebo přímo ve sklence na flip. - Fondue
Typické fondue pochází ze Švýcarska z 18. století, kde byly velmi rozšířenou kulinářskou zábavou. Uprostřed stolu se umístila ohřívaná mísa, která se plnila dvěma druhy sýrů rozpuštěných ve víně a zahuštěných moukou, hosté sedící kolem stolu si vidličkou nabírali kousky chleba a máčeli si je v horké sýrové omáčce. V dnešní době se fondue trochu rozšířila o možnosti, kromě klasické sýrové omáčky , lze opékat i kousky masa a po té je namáčet v připravených omáčkách (dipech), které jsou v mističkách umístěny u strategicky umístěné nádoby s horkým olejem. Je běžná i nízkotučná varianta, kde si každý napíchnuté kousky ryb ,masa, případně zeleniny, ohřívá v zeleninovém nebo masovém vývaru. Do třetice je vžitá i sladká varianta, kdy se kousky ovoce namáčí v horké rozpuštěné čokoládě. Soupravy na fondue včetně receptů lez dnes zcela pohodlně nakoupit a vybírat můžete i z různých cenových variant (viz Party shop). - Food and beverage manager(fúd end bivridž menedžr)
Obchodní ředitel - Foto
Neopomenutelná služba pro každou významnou akci na kterou si chcete nechat vzpomínky.Dnes je módní foto zejména v digitální formě, které lze různě počítačově upravovat, přehrávat prostřednictvím počítače televize, elektronicky archivovat nebo případně tisknout a uchovat jako klasické fotografie. Fotografie si lze nechat vytisknout do různých formátů, na různé druhy textilií, na jedlý papír. - Frapování
Rychlé ochlazování nápojů.