Ingredience:
4 plátky z telecí kýty, 4 plátky dušené šunky, 1 řapíkatý celer, bazalka, tymián, 1 svazek jarní cibule, 100 g žampionů, 2 mrkve, bílé víno, 2 lžíce hořčice s hořčičnými semínky a vinným octem, 2rajčata, 2 lžíce másla, pepř,sůl
Postup:
Plátky masa naklepeme po obou stranách, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, posypeme tymiánem, bazalkou a poklademe plátky šunky. Vytvoříme kapsy, které spíchneme jehlou a na pánvi zprudka opečeme. Řapíkatý celer nakrájíme na špalíky, spaříme v osolené vodě a spolu s pokrájenou mrkví, žampiony, cibulkou, vínem a rajčaty orestujeme. Poté poklademe masem, zalijeme výpekem a krátce podusíme.