Ingredience:
4 kuřecí prsíčka 400 ml podmáslí 150 g mouky 1 a 1/2 lžičky sůl 1 lžičky sladké papriky 1/4 lžičky mletého černého pepře 1/2 lžičky drceného bílého pepře 1/2 lžičky sušeného česneku 1 lžička nepálivého grilovacího koření 1/4 lžičky mletého kmínu špetku mletého kmínu vejce na obalování kukuřičné lupínky
Postup:
Kuřecí prsíčka ponoříme do podmáslí a necháme marinovat nejméně 3 hodiny. Prsíčka musí být ponořena nebo je během marinování několikrát obrátíme. Smícháme mouku s ostatními přísadami, dobře promícháme a lehce okapané kousky masa obalíme v ochucené mouce. Ještě před smažením obalujeme ve vajíčku a rozdrcených kukuřičných lupíncích. Smažíme na oleji nebo ve fritovacím hrnci na 180 °C