Položení jedlého papíru: Potisk je vyroben z oplatkového papíru, často označovaného jako rýžový papír nebo vaflový papír. Potisk musíte na dort nanést několik hodin před jeho podáváním, pak bude měkký a lahodný. Pokud má být potisk umístěn na mokrý dort (šlehačka/máslový krém atd.): Když je dort pomazán tukem, potištěný dort se rozbalí. Plast na zadní straně se odstraní a potisk dortu se umístí na vlhký dort. Pokud má být potisk na suchý dort (fondant/marcipán atd.): Když je dort hotový, potisk dortu se rozbalí. Zadní strana potisku dortu se potře buď jedlým gelem, máslovým krémem, šlehačkou a poté se položí na dort.
Složení jedlého obrázku: Bramborový škrob, voda, olivový olej, maltodextrin, barviva E102, E122, E133, E151. Košíčky na pečení do 220°C. Obsahuje malé části, nebezpečí udušení. Používejte pod dohledem dospělého.